Βεντούζες . . . Η σύγχρονη ιατρική εχει αποδείξει οτι με τις βεντούζες έχουμε,αύξηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος,μείωση του χρόνιου πόνου (αυχεναλγίες-ισχιαλγίες),μείωση πιθανότητας καρδιαγγειακών παθήσεων κ πονοκεφάλων,βελτιώση της άμυνα στις ιογενείς και βακτηριακές ασθένειες, βοηθάει στην αποβολή του βλαπτικού παράγοντα πχ (κρυο) κ τελος διώχνουν το φλέμα ! ! ! Κλείστε έγκαιρα την συνεδρία σας . . . θωρακίζοντας τον οργανισμό σας ! ! ! Relax4Life . . .Ακούστε το σώμα σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στα χερια μας ! ! !

Μόξα ! ! ! Η μόξα (moxa, γνωστή και ως μοξαθεραπεία, από τον αγγλικό όρο moxibustion) είναι μία επικουρική τεχνική της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής, η οποία προβλέπει καύση του βοτάνου Artemisia argyi σε συγκεκριμένες περιοχές και βελονιστικά σημεία του σώματος

Gua sha σώματος & προσώπου . . .
Το gua sha (γκουα σα) αποτελεί πανάρχαια, παραδοσιακή τεχνική της κινέζικης ιατρικής. Εκτελείται με μια ειδικά σμιλευμένη κεράτινη πλάκα βοδιού ή νεφρίτη, με την οποία εφαρμόζεται μια εξειδικευμένη τεχνική απόξεσης / απολέπισης σε πρόσωπο και σώμα. Βελτιώνει την αιματική ροή, προάγει την ανάπλαση του δέρματος και συντελεί στην αντιμετώπιση των μυαλγιών . . . Νέες συνεδρίες . . . μονο για τους φίλους του Relax4Life ! ! !