Ακούστε το σώμα σας και απευθυνθείτε στους ειδικούς

Αρχική

ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Στο Relax4Life συνδυάζουμε σύγχρονες με αρχαίες πρακτικές από όλο τον κόσμο, εμπνεόμαστε τύπους μάλαξης που ανανεώνουν το κουρασμένο και φορτισμένο σώμα σας και συμβάλλουν στην ισορροπία σώματος και πνεύματος.

Χαλαρωτική μάλαξη

Μάλαξη κατά του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας. Μια συνεδρία χαλαρωτικής μάλαξης είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο ενώ σίγουρα θα αισθανθείτε πως για λίγο καταργήθηκε ο χρόνος.

Αθλητική μάλαξη

Προετοιμάζει τον αθλητή πριν τους αγώνες, τον συντηρεί κατά τη διάρκεια και τον αποθεραπεύει μετά το τέλος τους, προλαμβάνοντας τραυματισμούς, αποφορτίζοντας την ένταση και ανακουφίζοντας από τον πόνο. Η κύρια τεχνική που χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση είναι η λειτουργική μάλαξη και οι διατάσεις.

Deep tissue

Μάλαξη που επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια αυτής της μάλαξης δίνουμε βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Cure tape – Λειτουργική Περίδεση

Βελτιώνει την αιματική και τη λεμφική κυκλοφορία, μειώνει τον πόνο, υποστηρίζει τους μύες κατά την κίνηση και διορθώνει-ευθυγραμμίζει τις αρθρώσεις. Η ταινία εφαρμόζεται στην θέση διάτασης του μυός. Με την επαναφορά του στη θέση χαλάρωσης, δημιουργούνται πτυχές οι οποίες πραγματοποιούν δομική ανύψωση του δέρματος που επιτρέπει στο αίμα και τη λέμφο να κινούνται φυσιολογικά, βοηθώντας στην απορρόφηση ενός οιδήματος. Παράλληλα, αποσυμπιέζει τους υποδοχείς του πόνου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωσή του. Τα προϊόντα CureTape που χρησιμοποιούμε, παράγονται από κορυφαίας ποιότητας ελαστικό βαμβακερό υλικό, με 100% ακρυλική κολλητική ουσία.

Μάλαξη για δύο (χωρίς αναμονή)

Σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση παρέα με τον/την σύντροφό σας. Απολαύστε οποιοδήποτε είδος μάλαξης που μαζί με το ταίρι σας θα επιλέξετε, την ίδια στιγμή, σε κοινό δωμάτιο ή διαφορετικό. Μια ρομαντική απόδραση μέσα στην ημέρα, όπου εσείς και το ζευγάρι σας απολαμβάνετε το ίδιο συναίσθημα, την ίδια εμπειρία όπου μπορεί να τονώσει τον έρωτά σας, να αναζωογονήσει την σχέση σας και να αποβάλλει το άγχος και την ένταση από την καθημερινότητα.

Relax4life massage

Ένα κορυφαίο αντι-στρες μασάζ, με δικό μας πρωτόκολλο κινήσεων και διατάσεων. Η συνεδρία ξεκινάει με πιέσεις Thai. Η μάλαξη πραγματοποιείται με ζεστό κερί, συνεχίζουμε με διατάσεις σε όλο το σώμα και κλείνουμε με ζεστές πετσέτες στο πρόσωπο. Μία διαδρομή ευεξίας και χαλάρωσης.

Bachelor day spa

Αγνοήστε τους κλασσικούς τρόπους των Parties, σε έναν χώρο που θα σας προσφέρει μια απόλυτη εμπειρία φροντίδας και χαλάρωσης. Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό αίσθημα ευεξίας και αναζωογόνησης. Αποχαιρετίστε την εργένικη ζωή και αποβάλετε το άγχος και την κούραση των ημερών με ένα Relax4Life massage διάρκειας 60’ λεπτών με ζεστό κερί. Φρουτοσαλάτα και οίνοι θα σας περιμένουν στην υποδοχή!

Μυο-χαλαρωτική μάλαξη

Εμπειρία αναζωογόνησης των κυττάρων και ολόκληρου του οργανισμού που δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος. Συνεισφέρει στην απελευθέρωση χρόνιας έντασης των μυών καθώς η κίνηση είναι αργή και η πίεση βαθύτερη. Οι θεραπεύτριες εστιάζουν στις περιοχές έντασης.

Μέση & Αυχένας

Η μέση και ο αυχένας είναι δυο περιοχές του σώματος που βρίσκονται καθημερινά υπό τάση σχεδόν σε όλες τις στάσεις του ανθρώπινου σώματος στηρίζοντας τις κινήσεις του κεφαλιού και το βάρος του σώματος. Με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, με την χαλάρωση των μυών που βρίσκονται σε διαρκή κόπωση και σπασμό, αποβάλλεται φυσικά ο πόνος που έχει δημιουργηθεί.

Μυο-χαλαρωτική μάλαξη με βεντούζες

Η μάλαξη με βεντούζες είναι μια τεχνική στην οποία οι βεντούζες χρησιμοποιούνται βοηθητικά κατά τη μάλαξη. Οι βεντούζες έχουν σαν κύριο στόχο την τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες και οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Επίσης, μειώνουν αισθητά τα οίδημα, μειώνουν του μυϊκούς πόνους, γιατί διασπείρουν το γαλακτικό οξύ που είναι συγκεντρωμένο στους μυς, μειώνουν την κυτταρίτιδα και βοηθούν στο κρυολόγημα.

Μάλαξη στο πρόσωπο

Η δεύτερη δημοφιλέστερη θεραπεία μάλαξης. Προσφέρει χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών και ενδείκνυται για την ανακούφιση του στρες, αποβάλλει την ένταση ανάμεσα στα φρύδια και της ημικρανίας.

Μάλαξη στα πέλματα -Thai Foot Massage

Τα πόδια παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Είναι τα μέλη του σώματος που μας μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να δέχονται και την ανάλογη ξεκούραση που τους αξίζει. Η μάλαξη στα πέλματα είναι ένα από τα καλύτερα και χαλαρωτικά μασάζ αποτοξίνωσης.

Thai Massage

Το Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ είναι μια αρχαιότατη θεραπευτική μέθοδος παλαιότερη των 2500 ετών. Ο θεράπων ειδικός χρησιμοποιεί δάχτυλα (ειδικά τους αντίχειρες), παλάμες, αγκώνες, γόνατα και πατούσες για να ασκήσει πιέσεις και ήπιες διατάσεις στις ενεργειακές γραμμές. Οι πιέσεις ασκούνται για να απελευθερωθεί η μπλοκαρισμένη ενέργεια των εσωτερικών οργάνων και οι διατάσεις για να υποχωρήσουν οι εντάσεις και οι πόνοι.

Μάλαξη με 4 χέρια

Μοναδικός συνδυασμός τεχνικών μασάζ, εκτελούμενων από δύο θεραπεύτριες ταυτόχρονα με ζεστό κερί. Με μοναδική αρμονία και χάρη, καταφέρνουμε με τη συγκεκριμένη θεραπεία να πολλαπλασιάσουμε τις ευεργετικές επιδράσεις της μάλαξης, πιο άμεσα, πιο δυναμικά, πιο περίτεχνα και πιο… μαγικά.

Μάλαξη με ξύλα μπαμπού

Επιτυγχάνεται μέσω ράβδων από μπαμπού ζαχαροκάλαμου, βιολογικά επεξεργασμένου, σε διαφορετικά μήκη και διαμέτρους. Διεγείρονται οι μυϊκοί ιστοί και απομακρύνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες. Απελευθερώνει από πόνους του αυχένα και της πλάτης, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

Αρχαία Ελληνική μάλαξη

Η Αρχαία Ελληνική Μάλαξη είναι μια μοναδική ολιστική θεραπεία, η οποία εφαρμόζει ευλαβικά τις γνώσεις του μεγάλου γιατρού και θεραπευτή Ιπποκράτη. Πρόκειται για μια θεραπεία δυνατή, αλλά όχι επώδυνη που εφαρμόζει τη στεγνή μάλαξη και τις ταλαντώσεις που γνώριζαν μόνο οι θεραπευτές στους μυστηριακούς ναούς των Ασκληπιείων.

Candle massage

Η θερμότητα του ζεστού λιωμένου κεριού θα χαλαρώσει όλο σας το σώμα. Το ζεστό κερί δίνει μία μοναδική, απολαυστική αίσθηση χαλάρωσης καθώς ρέει σε όλο σας το σώμα. Η θερμότητα του λιωμένου κεριού ενεργοποιεί τις νευρικές απολήξεις σε όλο το σώμα, ενεργοποιώντας όλες σας τις αισθήσεις.

Hot stone massage

Η εφαρμογή γίνεται με ζεστές πέτρες στους ενεργειακούς σταθμούς του ανθρωπίνου σώματος (τσάκρας) κατά μήκος της πλάτης. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τον μεταβολισμό, αποτοξινώνει την λέμφο και κατά συνέπεια αναζωογονείται το ανοσοποιητικό.

Ζεστά πουγκιά

Πανάρχαια τεχνική, με άριστα αποτελέσματα στη χαλάρωση και τόνωση του μυϊκού συστήματος σε ολόκληρο το σώμα. Προσφέρει ηρεμία, αφού εκτός από την υπέροχη χαλαρωτική μάλαξη, η μυρωδιά από τα βότανα και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται, σε μεταφέρει σε έναν άλλον κόσμο, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Μάλαξη κατά την διάρκεια της κύησης

Μάλαξη που μπορεί να εφαρμοστεί στις δύο περιόδους, την κύηση και μετά τη γέννηση. Γίνεται με ειδική τεχνική και χειρισμούς και έχει ως κύριο σκοπό την πλήρη σωματική, ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση. Ένας υπέροχος τρόπος για την προετοιμασία της γέννησης του βρέφους και την ευεξία σε περίοδο έντονων αλλαγών.

Λεμφική μάλαξη

Η λεμφική μάλαξη ή αλλιώς χειρωνακτική λεμφική αποσυμφόρηση είναι μια τεχνική ήπιων μαλάξεων που διεγείρουν τους λεμφαδένες, ώστε να προκληθεί αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και αύξηση της ροής του λεμφικού υγρού. Αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, με έμφαση στα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς, το πρόσωπο και το λαιμό.

Εναλλακτικές Θεραπείες

Σύνδρομο Απιοειδούς Μυός
Επικονδυλιτιδα
Τενοντίτιδα Ώμου
Παγωμένος Ωμος
Πελματιαία απονευρωσίτιδα
Στενωτικη Τενοντοελυτρίτιδα
Σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα

Βεντούζες

Η σύγχρονη ιατρική έχει αποδείξει ότι με τις βεντούζες έχουμε, αύξηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, μείωση του χρόνιου πόνου (αυχεναλγίες, ισχιαλγίες, κλπ.), μείωση πιθανότητας καρδιαγγειακών παθήσεων και πονοκεφάλων, βελτίωση της άμυνας στις ιογενείς και βακτηριακές ασθένειες, βοηθάει στην αποβολή του βλαπτικού παράγοντα όπως το κρύο και τέλος διώχνουν το φλέγμα.

Moxa

Γνωστή και ως μοξαθεραπεία, είναι μία επικουρική τεχνική της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής, η οποία προβλέπει καύση του βοτάνου Artemisia argyi σε συγκεκριμένες περιοχές και βελονιστικά σημεία του σώματος

Guasha

Πανάρχαια, παραδοσιακή τεχνική της κινέζικης ιατρικής. Εκτελείται με μια ειδικά σμιλευμένη κεράτινη πλάκα βοδιού ή νεφρίτη, με την οποία εφαρμόζουμε εξειδικευμένη τεχνική απόξεσης/απολέπισης σε πρόσωπο και σώμα. Βελτιώνει την αιματική ροή, προάγει την ανάπλαση του δέρματος και συντελεί στην αντιμετώπιση των μυαλγιών.
Αρχική

Επικοινωνήστε μαζί μας

κλείστε τώρα ένα ραντεβού


Αν επιθυμείτε ραντεβού, συμπληρώστε και τα παρακάτω πεδία της φόρμας!


Ωράριο Λειτουργίας

Κλείστε ένα ραντεβού
στην επιθυμητή σας ημέρα & ώρα

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίες υπόκεινται σε αλλαγή

“ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!”

ΤΟ GIFT BOX ΤΟΥ RELAX4LIFE

Όλοι έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που θέλουμε να τους ανακουφίσουμε, που ψάχνουμε τρόπο να τους ευχαριστήσουμε, να τους κακομάθουμε ή απλά να τους πούμε «σε θυμήθηκα σήμερα!»

Επιλέξτε την συνεδρία της αρεσκείας σας, προπληρώστε την και θα αποκτήστε την συσκευασία δώρου (Σε θυμήθηκα είτε σε έντυπη μορφή είτε σε ηλεκτρονική)

Κακομάθετε τον/την αγαπημένη σας δωρίζοντας του μια όμορφη εμπειρία χαλάρωσης της αρεσκείας σας.

Συμπληρώστε το E-mail σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!