Skip to content
Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Μάλαξης

Previous
Next

Couples massage / Μάλαξη για δύο (χωρίς αναμονή σε κοινή καμπίνα)

Σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση παρέα με τον/την σύντροφό σας. Απολαύστε οποιοδήποτε είδος μάλαξης που μαζί με το ταίρι σας θα επιλέξετε, την ίδια στιγμή, σε κοινό δωμάτιο ή διαφορετικό. Μια ρομαντική απόδραση μέσα στην ημέρα, όπου εσείς και το ζευγάρι σας απολαμβάνετε το ίδιο συναίσθημα, την ίδια εμπειρία όπου μπορεί να τονώσει τον έρωτά σας, να αναζωογονήσει την σχέση σας και να αποβάλλει το άγχος και την ένταση από την καθημερινότητα.

Relax4Life massage

Την συνεδρία την επιμελείται αποκλειστικά και μόνο η ιδιοκτήτρια του χώρου μας κα. Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Θεραπευτικό Μασάζ 2023 και με 20 έτη εμπειρία στη μελέτη και την πρακτική της μάλαξης και των εναλλακτικών θεραπειών. Ένα κορυφαίο anti-stress massage, με δικό της πρωτόκολλο κινήσεων και διατάσεων. Η συνεδρία ξεκινάει με πιέσεις Thai. Η μάλαξη πραγματοποιείται με Candle oil (ζεστό κερί) της Bioaroma, με μελισσοκέρι και αγνά αιθέρια έλαια του τόπου μας. Συνεχίζει με κινησιομάλαξη, διατάσεις σε όλο το σώμα, Thrust techniques, βεντούζες αέρος ή φωτιάς αν το κρίνει απαραίτητο και κλείνει με ζεστές πετσέτες στο πρόσωπο. Μία 70 λεπτή διαδρομή ευεξίας και χαλάρωσης από μια καταξιωμένη θεραπεύτρια που απευθύνεται σε θεραπευόμενους που γνωρίζουν την μάλαξη και μόνο. Ακούστε το σώμα σας και απευθυνθείτε στους ειδικούς.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Μάλαξη κατά του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας. Μια συνεδρία χαλαρωτικής μάλαξης είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο ενώ σίγουρα θα αισθανθείτε πως για λίγο καταργήθηκε ο χρόνος.

Previous
Next

ΑΝΑΓΛΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Εμπειρία αναζωογόνησης των κυττάρων και ολόκληρου του οργανισμού που δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος. Συνεισφέρει στην απελευθέρωση χρόνιας έντασης των μυών καθώς η κίνηση είναι αργή και η πίεση βαθύτερη. Οι θεραπεύτριες εστιάζουν στις περιοχές έντασης.

Previous
Next

ΑΝΑΓΛΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ (ΜΕΣΗ & ΡΑΧΗ)

Η μέση και ο αυχένας είναι δυο περιοχές του σώματος που βρίσκονται καθημερινά υπό τάση σχεδόν σε όλες τις στάσεις του ανθρώπινου σώματος στηρίζοντας τις κινήσεις του κεφαλιού και το βάρος του σώματος. Με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, με την χαλάρωση των μυών που βρίσκονται σε διαρκή κόπωση και σπασμό, αποβάλλεται φυσικά ο πόνος που έχει δημιουργηθεί.

Previous
Next

ΑΝΑΓΛΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΦΩΤΙΑΣ (ΦΩΤΙΑΣ / ΑΕΡΟΣ / ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ)

Η μάλαξη με βεντούζες είναι μια τεχνική στην οποία οι βεντούζες χρησιμοποιούνται βοηθητικά κατά τη μάλαξη. Οι βεντούζες έχουν σαν κύριο στόχο την τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες και οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Επίσης, μειώνουν αισθητά τα οίδημα, μειώνουν του μυϊκούς πόνους, γιατί διασπείρουν το γαλακτικό οξύ που είναι συγκεντρωμένο στους μυς, μειώνουν την κυτταρίτιδα και βοηθούν στο κρυολόγημα.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Προετοιμάζει τον αθλητή πριν τους αγώνες, τον συντηρεί κατά τη διάρκεια και τον αποθεραπεύει μετά το τέλος τους, προλαμβάνοντας τραυματισμούς, αποφορτίζοντας την ένταση και ανακουφίζοντας από τον πόνο. Η κύρια τεχνική που χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση είναι η λειτουργική μάλαξη και οι διατάσεις.

Previous
Next

DEEP TISSUE

Μάλαξη που επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια αυτής της μάλαξης δίνουμε βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

ΜΑΛΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η δεύτερη δημοφιλέστερη θεραπεία μάλαξης. Προσφέρει χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών και ενδείκνυται για την ανακούφιση του στρες, αποβάλλει την ένταση ανάμεσα στα φρύδια και της ημικρανίας.

ΜΑΛΑΞΗ ΣΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ / Thai foot massage

Τα πόδια παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Είναι τα μέλη του σώματος που μας μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να δέχονται και την ανάλογη ξεκούραση που τους αξίζει. Η μάλαξη στα πέλματα είναι ένα από τα καλύτερα και χαλαρωτικά μασάζ αποτοξίνωσης.

ΜΑΛΑΞΗ ΜΕ 4 ΧΕΡΙΑ / 4 hands massage

Μοναδικός συνδυασμός τεχνικών μασάζ, εκτελούμενων από δύο θεραπεύτριες ταυτόχρονα με ζεστό κερί. Με μοναδική αρμονία και χάρη, καταφέρνουμε με τη συγκεκριμένη θεραπεία να πολλαπλασιάσουμε τις ευεργετικές επιδράσεις της μάλαξης, πιο άμεσα, πιο δυναμικά, πιο περίτεχνα και πιο… μαγικά.

ΜΑΛΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη εμπειρία για τη γυναίκα. Οι αλλαγές που προκύπτουν στο σώμα μιας εγκύου δημιουργούν νέες συνθήκες στη καθημερινότητά της οι οποίες απαιτούν φροντίδα, εξειδικευμένη γνώση και σωστή αντιμετώπιση. Μια εξαιρετική και άκρως αποτελεσματική θεραπεία είναι το Pregnant massage το οποίο περιλαμβάνει ένα συνδυασμό κινήσεων χαλαρωτικής Σουηδικής μάλαξης και Λεμφικού μασάζ. Οι θεραπευτικοί χειρισμοί που εφαρμόζονται, προσαρμόζονται στο σωματότυπο της εγκύου και έχουν στόχο να αμβλύνουν τις σωματικές εντάσεις αλλά και να αυξήσουν τη σωματική και την ενεργειακή σύνδεση μεταξύ μητέρας και εμβρύου. Τα οφέλη της μάλαξης: Ανακούφιση από μυϊκές κράμπες, δυσκαμψία, ένταση και πόνους στα πόδια Ανακούφιση από πονοκεφάλους, πόνους στη πλάτη και ισχιαλγία Αύξηση των θρεπτικών ουσιών και του οξυγόνου σε μητέρα και έμβρυο Σταθεροποίηση στα επίπεδα των ορμονών του οργανισμού Χαλάρωση και βελτίωση του ύπνου Αποβολή των άχρηστων και τοξικών προϊόντων του σώματος μέσω του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος Βελτίωση της έλλειψης ισορροπίας και της σωστής στάσης του σώματος Μείωση του στρες Μείωση οιδημάτων των χεριών και ποδιών Ευνοεί έναν πιο εύκολο τοκετό Από τον τρίτο μέχρι τον έκτο μήνα το μασάζ μπορεί να γίνεται μια φορά την εβδομάδα, ενώ από τον έκτο μέχρι τον ένατο μήνα το μασάζ μπορεί να πραγματοποιείται κάθε δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

Thai massage

Το Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ είναι μια αρχαιότατη θεραπευτική μέθοδος παλαιότερη των 2500 ετών. Ο θεράπων ειδικός χρησιμοποιεί δάχτυλα (ειδικά τους αντίχειρες), παλάμες, αγκώνες, γόνατα και πατούσες για να ασκήσει πιέσεις και ήπιες διατάσεις στις ενεργειακές γραμμές. Οι πιέσεις ασκούνται για να απελευθερωθεί η μπλοκαρισμένη ενέργεια των εσωτερικών οργάνων και οι διατάσεις για να υποχωρήσουν οι εντάσεις και οι πόνοι.

ΛΕΜΦΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Η λεμφική μάλαξη ή αλλιώς χειρωνακτική λεμφική αποσυμφόρηση είναι μια τεχνική ήπιων μαλάξεων που διεγείρουν τους λεμφαδένες, ώστε να προκληθεί αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και αύξηση της ροής του λεμφικού υγρού. Αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, με έμφαση στα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς, το πρόσωπο και το λαιμό.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Η Αρχαία Ελληνική Μάλαξη είναι μια μοναδική ολιστική θεραπεία, η οποία εφαρμόζει ευλαβικά τις γνώσεις του μεγάλου γιατρού και θεραπευτή Ιπποκράτη. Πρόκειται για μια θεραπεία δυνατή, αλλά όχι επώδυνη που εφαρμόζει τη στεγνή μάλαξη και τις ταλαντώσεις που γνώριζαν μόνο οι θεραπευτές στους μυστηριακούς ναούς των Ασκληπιείων.

Special Events

Previous
Next

BACHELOR DAY PARTY

Καλωσορίσατε στην ειδική εκδήλωση Bachelor Day party! Αυτό το επερχόμενο γεγονός είναι αφιερωμένο στο μελλοντικό ζευγάρι που θέλει να χαλαρώσει με τους φίλους του, να απολαύσει μια φανταστική εμπειρία χαλάρωσης και να ξεφύγει από το στρες της καθημερινότητας. Το Bachelor Day Spa είναι ο συνδυασμός της πολυτέλειας και της άνεσης, όπου οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία μάλαξης και εναλλακτικών θεραπειών. Ο χώρος μας είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας, όπου οι επισκέπτες μας θα αισθανθούν αμέσως ηρεμία και ευεξία. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα μάλαξης και εναλλακτικών θεραπειών, σχεδιασμένες ειδικά για τα νεα ζευγάρια. Μια ιεροτελεστία που ξεκινάει με το welcome μας, ένα δροσερό Aperitif... έπειτα το ταξίδι συνεχίζεται με τις έμπειρες θεραπεύτριες μας που σας μεταφέρουν στις καμπίνες προσφέροντάς σας Candle massage... κορυφαίο anti stress massage με μελισσοκέρι, ελαιόλαδο και Βιολογικά αιθέρια έλαια... στο τέλος η ειδικά διαμορφωμένη relax area, σας περιμένει για να συνεχίσετε το party σας, έχοντας άπλετο χρόνο να απολαύσετε τις extra premium παροχές που έχετε επιλέξει.

Previous
Next

VALENTINE'S DAY

Έρχεται η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη και τη χαρά της συντροφικότητας. Τι μπορεί να είναι πιο ρομαντικό και πιο ουσιώδες από ένα Couples massage, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας; Στο Relax4Life, ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία μάλαξης για εσάς και τον αγαπημένο σας. Η εμπειρία μας περιλαμβάνει έναν πολυτελή χώρο, διακοσμημένο με φωτεινά κεριά και Βιολογικά αιθέρια έλαια που γεμίζουν τον αέρα με αρωματικές νότες. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας περιποιηθεί με ιδιαίτερη προσοχή και θα αφήσουν το σώμα και την ψυχή σας να χαλαρώσουν σε βάθος. Το Couples massage είναι η ιδανική επιλογή για να μοιραστείτε αυτήν την εμπειρία με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Επιτρέψτε μας να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από την μάλαξη, για να κάνουμε την ημέρα σας ακόμα πιο ξεχωριστή. Με το Couples massage package μας, θα απολαύσετε επιπλέον παροχές που θα σας ενθουσιάσουν. Θα σας προσφέρουμε μια εκλεκτή φιάλη κρασί, για να απολαύσετε μια πραγματικά απολαυστική στιγμή παρέα. Επιπλέον, θα σας προσφέρουμε εκλεκτές τούρτες που θα γλυκάνουν την εμπειρία σας. Αλλά δεν σταματάμε εκεί! Θα διαθέτουμε και ένα πλούσιο μενού sushi για να απολαύσετε τη γαστρονομική απόλαυση κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σας. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας κομματιασμένες σπεσιαλιτέ, ορεκτικά και ρολά, και αφεθείτε στην απόλαυση των γεύσεων. Τέλος, για τους λάτρεις του ναργιλέ, θα παρέχουμε και τη δυνατότητα να απολαύσετε αυτήν την παράδοση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας. Απαλά αρώματα απόλυτης ποιότητας καπνού ναργιλέ θα σας περιποιηθούν και θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές με τον αγαπημένο σας άνθρωπο και αφήστε μας να φροντίσουμε για την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σας. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας θεραπευτών, απολαύστε τις πλούσιες παροχές μας και αναζωογονηθείτε με έναν αξέχαστο συνδυασμό μάλαξης, φιάλης κρασί, τούρτας, ναργιλέ και sushi. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία αγάπης, χαλάρωσης και απόλαυσης. Ανακαλύψτε την αληθινή σημασία της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Previous
Next

SURPRISE PARTY / HAPPY BIRTHDAY

Μια ευκαιρία να εκπλήξετε ευχάριστα τον ανθρώπό σας ,την ημέρα των γενεθλίων του, προσφέροντας ένα μοναδικό και αξέχαστο δώρο εναρμονισμένο με τις υπηρεσίες μαλάξης που παρέχουμε. Η εμπειρία σας θα ξεκινήσει με ένα ζεστό καλωσόρισμα και ένα ποτήρι αφρώδες κρασί για να σας χαλαρώσει... Στη συνέχεια, οι θεραπεύτριες μας θα σας περάσουν στην Vip double cabin μας όπου θα εκτελέσουν μια προσαρμοσμένη σειρά από τεχνικές μάλαξης, σχεδιασμένες για να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε την συνεδρία της αρεσκείας σας. Επιπλέον, για να κάνουμε αυτήν την ειδική στιγμή ακόμη πιο αξέχαστη, στο τέλος της συνεδρίας, στην prive relax area, θα σας έχουμε ετοιμάσει μια έκπληξη γενεθλίων...έχοντας άπλετο χρόνο να απολαύσετε τις extra premium παροχές που έχετε επιλέξει.

Previous
Next

ANNIVERSARY

Η επέτειος είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε το παρελθόν, να αναζωογονηθούμε από το παρόν και να ευχαριστηθούμε το μέλλον. Κατά τη διάρκεια αυτού του ειδικού γεγονότος, έχουμε ετοιμάσει μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης για εσάς. Οι ειδικοί μας στις υπηρεσίες μάλαξης έχουν επιλέξει με μεγάλη προσοχή τα καλύτερα προϊόντα και τεχνικές, προσφέροντας ένα ευχάριστο ταξίδι αναζωογόνησης για το σώμα και το πνεύμα σας. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας, θα βρείτε μια ποικιλία από υπηρεσίες μάλαξης που θα σας χαρίσουν ευεξία και χαλάρωση. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτριών μας, οι οποίες θα δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάλαξης για εσάς. Κατά την άφιξή σας, θα υποδεχθείτε σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ηρεμία και την απόδραση από την καθημερινότητα. Έπειτα θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή της ιδανικής υπηρεσίας για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Αφού επιλέξετε την υπηρεσία που επιθυμείτε, θα αφεθείτε στις ικανότητες των θεραπευτριών οι οποίες θα χρησιμοποιήσουν απαλές κινήσεις και τεχνικές για να χαλαρώσουν τους μυς σας και να απελευθερώσουν την τάση και το άγχος. Στο τέλος στην prive relax area, έχοντας άπλετο χρόνο μπορείτε να απολαύσετε τις extra premium παροχές που έχετε επιλέξει.

Ζεστά Μασάζ

CANDLES MASSAGE

Η θερμότητα του ζεστού λιωμένου κεριού θα χαλαρώσει όλο σας το σώμα. Το ζεστό κερί δίνει μία μοναδική, απολαυστική αίσθηση χαλάρωσης καθώς ρέει σε όλο σας το σώμα. Η θερμότητα του λιωμένου κεριού ενεργοποιεί τις νευρικές απολήξεις σε όλο το σώμα, ενεργοποιώντας όλες σας τις αισθήσεις.

HOT STONE MASSAGE

Η εφαρμογή γίνεται με ζεστές πέτρες στους ενεργειακούς σταθμούς του ανθρωπίνου σώματος (τσάκρας) κατά μήκος της πλάτης. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τον μεταβολισμό, αποτοξινώνει την λέμφο και κατά συνέπεια αναζωογονείται το ανοσοποιητικό.

ΖΕΣΤΑ ΠΟΥΓΚΙΑ

Πανάρχαια τεχνική, με άριστα αποτελέσματα στη χαλάρωση και τόνωση του μυϊκού συστήματος σε ολόκληρο το σώμα. Προσφέρει ηρεμία, αφού εκτός από την υπέροχη χαλαρωτική μάλαξη, η μυρωδιά από τα βότανα και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται, σε μεταφέρει σε έναν άλλον κόσμο, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Εναλλακτικές Θεραπείες

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

Οι βεντούζες φωτιάς, γνωστές και ως Συκίες, είναι μια παραδοσιακή τεχνική που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διάφορων παθήσεων και προβλημάτων υγείας. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την τοποθέτηση γυάλινων ποτηριών στο δέρμα για να προκαλέσει υποδοχές στο δέρμα και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος σε αυτές τις περιοχές. Οι βεντούζες φωτιάς έχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Χαλαρώνουν την μυϊκή ένταση, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε περιοχές με μυϊκή ένταση ή πόνο και να βοηθήσουν στην ανακούφιση από την τάση και την ταυτόχρονη χαλάρωση των μυών. Η υποπίεση που δημιουργείται από τις βεντούζες μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσει στην απομάκρυνση των μεταβολικών προϊόντων που προκαλούν την ένταση. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος δημιουργώντας υποπίεση στο δέρμα, προκαλώντας την απελευθέρωση τοπικών φλεγμονογόνων μεσολαβητών και αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή. Ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του κρυολογήματος, όπως η καταρροή, ο πονόλαιμος και ο πονοκέφαλος.

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Αυτή η διαδικασία μειώνει τις συμφύσεις και μαλακώνει τον ουλώδη ιστό, βοηθώντας έτσι να «ξεκολλήσουν» οι μύες και οι περιτονίες επιτρέποντάς τους να κινούνται πιο φυσιολογικά. Έχουμε άμεσα αποτελέσματα σε πόνους, εντάσεις και σφιξίματα καθώς και σε ανισορροπίες της σπονδυλικής στήλης. Οι τεχνικές συνδυάζονται με κλασικές τεχνικές χειρομάλαξης δημιουργώντας ειδικά διαμορφωμένες συνεδρίες που εστιάζουν στα συγκεκριμένα προβλήματα των θεραπευομένων μας. Όταν εφαρμοστεί στην επιδερμίδα, η βεντούζα δημιουργεί αρνητική πίεση επιτρέποντας έτσι τον θεραπευτή να ανασηκώσει τις διάφορες στρώσεις περιτονιών και μυών.

THRUST TECHNIQUES

Η τεχνική HVLA THRUST TECHNIQUES είναι μια τεκμηριωμένη μέθοδος αξιολόγησης της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων με την εφαρμογή ήπιων χειρισμών κινητοποιήσεις. Οι χειρισμοί είναι ανώδυνοι και ακίνδυνοι. Τη στιγμή εκείνη μπορεί να ακουστεί ένα κρακ ένας ήχος που παράγεται από απελευθέρωση αερίων στην άρθρωση. Αποτελέσματα: Άμεση μείωση του πόνου Μυϊκή Χαλάρωση Κινητοποίηση των μπλοκαρισμένων αρθρώσεων Διόρθωση της μετατόπισης των Σπονδύλων και των δίσκων Απελευθέρωση των νευρικών ριζών (παγιδευμένων νεύρων) Βελτίωση και επαναφορά του εύρους κίνησης των αρθρώσεων Επανάκτηση της λειτουργικότητας της Σπονδυλικής Στήλης

BARE FOOT MASSAGE

Η μάλαξη με γυμνά πόδια, γνωστή και ως "barefoot massage" ή "Ashiatsu", είναι μια μορφή μάλαξης όπου η θεραπεύτρια χρησιμοποιεί τα πόδια της για να ασκήσει πίεση και να εκτελέσει τεχνικές μάλαξης πάνω στον θεραπευόμενο. Το Barefoot Massage, προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οι τεχνικές πίεσης και αιχμής που εφαρμόζονται με τα πόδια μπορούν να ενισχύσουν την απελευθέρωση των ενδορφίνων, των φυσικών ουσιών ανακούφισης του σώματος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αίσθηση ευφορίας και χαλάρωσης, μειώνοντας το άγχος. Ενίσχυση ευελιξίας και κινητικότητας: Οι τεχνικές της μάλαξης με γυμνά πόδια μπορούν να βοηθήσουν στην αποδέσμευση και τη χαλάρωση των μυών και των συνδέσμων. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ευελιξίας και της κινητικότητας του σώματος, καθιστώντας τον Θεραπευόμενο πιο ευέλικτο και ελεύθερο στις κινήσεις του.

Previous
Next

ARCUS THERAPY

Καινοτομική μέθοδος μάλαξης. Ένα πολυεργαλείο για μυοπεριτοναϊκή απελευθέρωση. Είναι κατάλληλο τόσο για την προθέρμανση όσο και για την αποθεραπεία αθλουμένων πριν και μετά την προπόνηση. Στόχο εχει την απενεργοποίηση των σημείων ενεργοποίησης.

CURE TAPE / ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΔΕΥΣΗ

Βελτιώνει την αιματική και τη λεμφική κυκλοφορία, μειώνει τον πόνο, υποστηρίζει τους μύες κατά την κίνηση και διορθώνει-ευθυγραμμίζει τις αρθρώσεις. Η ταινία εφαρμόζεται στην θέση διάτασης του μυός. Με την επαναφορά του στη θέση χαλάρωσης, δημιουργούνται πτυχές οι οποίες πραγματοποιούν δομική ανύψωση του δέρματος που επιτρέπει στο αίμα και τη λέμφο να κινούνται φυσιολογικά, βοηθώντας στην απορρόφηση ενός οιδήματος. Παράλληλα, αποσυμπιέζει τους υποδοχείς του πόνου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωσή του. Τα προϊόντα CureTape που χρησιμοποιούμε, παράγονται από κορυφαίας ποιότητας ελαστικό βαμβακερό υλικό, με 100% ακρυλική κολλητική ουσία.

ΜΑΛΑΞΗ ΜΕ ΜΠΑΜΠΟΥ

Επιτυγχάνεται μέσω ράβδων από μπαμπού ζαχαροκάλαμου, βιολογικά επεξεργασμένου, σε διαφορετικά μήκη και διαμέτρους. Διεγείρονται οι μυϊκοί ιστοί και απομακρύνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες. Απελευθερώνει από πόνους του αυχένα και της πλάτης, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

MOXA

Γνωστή και ως μοξαθεραπεία, είναι μία επικουρική τεχνική της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής, η οποία προβλέπει καύση του βοτάνου Artemisia argyi σε συγκεκριμένες περιοχές και βελονιστικά σημεία του σώματος

Guasha

Πανάρχαια, παραδοσιακή τεχνική της κινέζικης ιατρικής. Εκτελείται με μια ειδικά σμιλευμένη κεράτινη πλάκα βοδιού ή νεφρίτη, με την οποία εφαρμόζουμε εξειδικευμένη τεχνική απόξεσης/απολέπισης σε πρόσωπο και σώμα. Βελτιώνει την αιματική ροή, προάγει την ανάπλαση του δέρματος και συντελεί στην αντιμετώπιση των μυαλγιών.

Ενεργειακές Θεραπείες

Universal White Time Healing

Δημιουργήθηκε για να λάβει θεραπεία η ανθρωπότητα σε μεγάλο πνευματικό επίπεδο... Ήρθε για να δώσει στους θεραπευόμενους την αίσθηση της αρμονίας και της εγρήγορσης καθώς βοηθάει για τον καθαρισμό της Αύρας και την εξισορρόπηση των Τσάκρα!! Κλείστε άμεσα την συνεδρία σας και βάλτε το Φώς στην ζωή σας...